Övriga brygder

Vi har inte bara bryggt öl utan även gjort följande brygder:

Cider:
Cidre de Bellevue (vår första cider)

Mjöd:

Acerglyn (mjöd gjort på lönnsirap)
Ragnar Lothbrok (första mjödet med lönnsirap)

Capsumel (mjöd kryddat med chilifrukter)
Arne (mjöd på skogshonung kryddat med chipotle)

Cyser (mjöd gjort på äpplemust)
Rollo (vår första cyser)

Frukt och bärmjöd 
Astrid (fruktmjöd gjort med granatäpplejuice)
Ecbert (mjöd gjort med hallon)
Floki (fruktmjöd gjort med mango och persika)
Helga (torrt, kolsyrat mjöd med mango och passionsfrukt)
Kwenthrith (mjöd på björnbär och hallon)
Siggy (svagare, torrt mjöd med fläder och jordgubbar)
The Seer (Starkt bärmjöd med svarta vinbär, röda vinbär och björnbär)
Torvi (fruktmjöd gjort med nektariner och mango)

Pyment (mjöd gjort på druvor)
Aethelwulf (mjöd på egenodlade mörka vindruvor)

Traditionella mjöd
Aelle (traditionellt mjöd gjort på klöverhonung)
Aslaug (traditionellt mjöd gjort på lavenderhonung)
Athelstan (traditionellt mjöd gjort på timjanblomsterhonung)
Earl Haraldsson (traditionellt mjöd gjort på eucalyptushonung)
Gyda (traditionellt mjöd gjort på rallarroshonung)
Halfdan (traditionellt mjöd gjort på avocadoblomsterhonung)
Horik (traditionellt mjöd på ca 15% bovete och i stort sett resten med apelsinblomsterhonung)
Ivar (traditionellt mjöd gjort på ca 35% bovetehonung)
Judith (traditionellt mjöd gjort på apelsinblomsterhonung)
Kalf (traditionellt mjöd med ca 65% ljunghonung)
Porunn (traditionellt mjöd gjort på kastanjhonung)
Torstein (traditionellt mjöd gjort på hallonblomsterhonung)
Ubbe (traditionellt mjöd gjort på lind och skogshonung)

Övriga
Jarl (traditionellt mjöd gjort på stora mängder bovetehonung och jäst med en sherryjäst)
Lagertha (tre olika mjöd, ett tradionellt, ett med hallon och ett med apelsin och kanel)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar